Vrijdagbrief

Voorjaarsvakantie

Wij verwachten alle kinderen maandag 4 maart weer terug op school. 

Rapporten inleveren

Een aantal weken na de voorjaarsvakantie vinden er weer rapportgesprekken plaats. Wij willen u vragen de rapporten weer in te leveren bij de leerkracht als u dat nog niet heeft gedaan. 

Streetdance

Afgelopen woensdag was er een streetdance toernooi voor de groepen 5/6 en 7/8. Onze groep 5 en groep 8 heeft zich geplaatst voor The Final in Ahoy. Gefeliciteerd meiden!

Vreedzame school

De afgelopen weken hebben we geleerd en geoefend hoe je naar elkaar kunt luisteren. Ook in groep 6 zijn we bezig geweest met misverstanden, je gezichtspunt, argumenten en voorbeelden geven en leren samenvatten. Dit alles hebben we nodig voor de vergadering die we in de klas gaan houden deze week.

We gaan met elkaar beslissen wat een leuke en goede beloning is voor de klas. We bespreken wanneer de klas een beloning verdiend heeft. We gaan hier met de klas afspraken over maken. Ook gaan we afspreken over hoe we gaan stemmen in de klas. Moet iedereen het met de beslissing eens zijn of moet het de helft van de klas plus 1 zijn. De afspraken die we maken komen op een groot papier in de klas te hangen. Het is de bedoeling dat we dit jaar nog een paar keer een vergadering gaan houden in de klas. Door samen afspraken te maken, ben je er ook samen verantwoordelijk voor.

Verlof Juf Nelleke 

Vanaf vandaag zal juf Nelleke met zwangerschapsverlof gaan, wij wensen haar een mooie periode toe met haar gezin. Juf Rolinka komt weer terug van haar verlof. Zij zal na de voorjaarsvakantie weer starten.