Noord4daagse

Lopen jullie ook weer mee met de Noord4Daagse? Binnenkort gaat ie weer van start. Het leukste, grootste en gezelligste wandelevenement van Rotterdam. Hieronder staat de belangrijkste informatie over de Noord4Daagse op een rij: Wanneer? De Noord4Daagse vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni 2019. Inderdaad, van dinsdag tot en met vrijdag. Voor wie? Het evenement is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar mits begeleid door voldoende volwassenen. Kinderen lopen dus nooit zelfstandig de vierdaagse.

Welke afstanden? Dit jaar zijn er 3 te lopen afstanden, namelijk de 3km, 5km of 10 km. Op de 10km zullen straten en kruispunten niet speciaal voor de Noord4daagse worden afgesloten. Dit vraagt meer zelfstandigheid en staat daarom alleen open voor leerlingen uit groep 6 en hoger.

Wat kost de deelname? Deelnamekosten zijn €3 per kind. Hiervoor krijg je het N4D-boekje voor de stickers, een leuke verassing en natuurlijk – als je 4 dagen gelopen hebt – een welverdiende medaille. Ouders en/of verzorgers lopen gratis mee, maar krijgen dan ook geen boekje en medaille. Hoe kan ik me inschrijven voor de Noord4Daagse?

De inschrijving voor de Noord4Daagse kan vanaf nu tot en met maandag 17 juni via http://www.noord4daagse.nl/inschrijven. Je kunt uiteraard je eigen kind(eren) inschrijven en met hen meelopen. Maar je kunt ook een groepje kinderen inschrijven. Je kunt per groep maximaal 5 kinderen aanmelden, omdat er ook minimaal 1 begeleider per 5 kinderen moet zijn. Hoe kan ik betalen? Na inschrijving op de website, kan je betalen voor de aanvang van de Noord4Daagse op dinsdag 18 Juni tussen 17.00-17.30 uur bij de Inschrijftafel bij de Bergsingelkerk. Betalen kan alleen contactloos of via PIN met een betaalpas. Als je een groepje inschrift moet je in 1 x voor alle kinderen in de groep betalen!

Na betaling worden de N4D-boekjes en stickers ter plekke aan de begeleider overhandigd. Vragen of opmerkingen? Voor eventuele vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen met organisatie via info@noord4daagse.nl